Vi afholder kundemøder kl. 08.00 - 20.00 på hverdage. RIng og book en tid.
Butikken er åben mandag - fredag kl. 11.00 - 15.00

Se vores udvalg
Af badeværelsesmøbler

Kontakt os

Badeværelsesmøbler i København

Badkultur hitter

Spa-oplevelser, hammam og iskolde vintergys har for alvor grebet københavnernes hjerter, og det smitter af i boligindretningen.

Badkultur er kommet for at blive, og det moderne badeværelse er ikke længere blot et funktionelt rum i hjemmet. Det er rammen om velvære og nydelse i zen-agtige omgivelser.
Indret dit badeværelse med veldesignet sanitet og enkle, elegante badeværelsesmøbler, der bidrager til oplevelsen af ro og nydelse i smukke omgivelser.

Klar til en snak?
Vi står klar til at tage en uforpligtende snak

Skab orden med stilfulde badeværelsesmøbler

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at støtte dig i at få gennemført det udtryk og design, du drømmer om.

Kig forbi vores butik og lad dig inspirere til, hvordan du bedst får indrettet et dejligt badeværelse på de kvadratmeter, du har til rådighed. Vi kan tilbyde dig stor valgfrihed fra alle førende brands på markedet.

Vores indretningsarkitekter er eksperter i at dimensionere brus, kar og håndvask efter forholdene, og kan hjælpe dig med at skabe orden og harmoni med solide, rummelige badeværelsesmøbler af høj kvalitet.
Sammen skaber vi en elegant, skræddersyet løsning, der dækker dine praktiske behov, og gør det nemt at holde rummet rent og indbydende.

Roomservice

Du er altid velkommen til at trække på vores håndplukkede, dygtige håndværkere, som kan hjælpe dig med alt, hvis du for eksempel ønsker en større renovering med udskiftning af rør, faldstammer eller gulv. Vores folk arbejder effektivt og stiller høje egenkrav til udførelse og finish.

Alt sammen, så du kan sætte badoplevelsen i centrum.

Gør drømmen til virkelighed. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på badeværelsesmøbler, sanitet eller en komplet løsning med Alt i Håndværk.

Kontakt os på mail mb@furesoe-koekken.dk eller tlf.: 27 14 73 31.

Udover badeværelsesmøbler kan vi desuden hjælpe dig med indbygningsskabe efter mål, nyt køkken og montering.