Vi afholder kundemøder kl. 08.00 - 20.00 på hverdage. RIng og book en tid.
Butikken er åben mandag - fredag kl. 11.00 - 15.00

Se vores store udvalg af
garderobeløsninger

Kontakt os

Garderobeskab tilpasset dit rums dimensioner

Opfrisk dit gamle skab med moderne låger eller gå all-in på en ny, skræddersyet løsning, der kan bygges ind i selv det mest kringlede hjørne i rummet. Med vores hjælp er du sikker på en professionel, flot og funktionel løsning.

Furesø Køkken på Åboulevard tilbyder robuste garderobeskabe fra jyske Nettoline. Sammen skaber vi dit skab af standardmoduler eller specialfremstillede elementer, alt afhængig af dine ønsker og dit budget.

Med vores hjælp kan du skabe præcis den garderobe, du drømmer om. Vi ligger tæt på Amager, Frederiksberg og Nørrebro, og du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik. Mange kunder fra Hellerup og Glostrup bruger os til at skabe deres drøm af en garderobe, og vi hjælper også gerne dig.

Klar til en snak?
Vi står klar til at tage en uforpligtende snak

Vi kan hjælpe dig med

 

En lækker og funktionel garderobe

En garderobe kan være mange ting: et walk-in closet, et skuffemodul eller et regulært klædeskab. Hvordan ser din drømmegarderobe ud? Tænk alternativt og udnyt pladsen i dit hjem. Kan du lave et indbygget skab? Eller lave mere plads i et rum ved at installere garderobeskabe med skydelåger i stedet for skabe med almindelige skabslåger?

Der er ingen grund til at lade dig begrænse af kun at se på de muligheder, du kan købe i de ordinære møbelbutikker. Vi kan lave præcis den garderobe, du drømmer om, eller hjælpe dig med at specialfremstille den låge, der passer akkurat til det indbyggede skab, du er i gang med at bygge. Vores skræddersyede løsninger giver din kreativitet mulighed for at udfolde sig frit, så du kan skabe en garderobe, der passer til dit hjem og til dine behov.

Fortæl os om dine ønsker til en garderobe

Du er altid velkommen til at kigge ind forbi vores butik og høre vores bud på, hvad vi kan tilbyde dig, når du er ved at skabe en ny garderobe. Det er ganske uforpligtende og gratis at vende dit projekt med os, og hvem ved: Måske vi kan levere netop den løsning, du drømmer om

Du finder os på Åboulevard 10 i København N, og der står altid en imødekommende medarbejder klar til at tage en snak med dig. Foretrækker du at kontakte os på telefon, kan du ringe til os på 27 14 73 31. Du er også altid velkommen til at sende os en e-mail på
mb@furesoe-koekken.dk, og så vil vi vende tilbage til dig snarest muligt, efter vi modtager din henvendelse.

Udover garderober tilbyder vi også nyt køkken og nyt badeværelse samt montering.