Vi afholder kundemøder kl. 08.00 - 20.00 på hverdage. RIng og book en tid.
Butikken er åben mandag - fredag kl. 11.00 - 15.00

Indbyggede skabe
efter mål

Kontakt os

Tilfør hjemmet ro og elegance med indbyggede skabe efter mål

Udover det funktionelle aspekt, giver indbyggede skabe rummet karakter og tilfører en stemning af generøsitet i indretningen. Dit valg af design, farver og materialer forstærker og understøtter boligens overordnede æstetik, fordi indbyggede skabe efter mål opleves som et fast element i rummet, når de først er etableret.

Vores indbygningsskabe fås i et væld af farver og materialer og kan forsynes med klassiske låger eller skydedøre, alt afhængig af rummets karakter og øvrige indretning.

Klar til en snak?
Vi står klar til at tage en uforpligtende snak

Indbygningsskabe eller kaos!

Skab orden med rigelige opbevaringsmuligheder i diskrete, indbyggede skabe. Furesø Køkkens tømrere er eksperter i elegante, skræddersyede løsninger og hjælper dig med få det optimale ud af pladsen i selv de mest besværlige krinkelkroge i dit hjem.

Alt efter dine behov kan indbyggede skabe på mål blive til kærkommen lagerplads i små lejligheder og støtter dig i at holde orden i sagerne på en æstetisk måde. Du kan lave en raffineret skydedørsgarderobe med skuffer, bøjlestang, slipseholder, indvendigt lys og spejl. Eller du kan skabe et rengøringsrum-i-rummet med plads til støvsugeren og gulvspanden.

Du kan også vælge at give familien en skabsvæg med masser af hylder og udtræksskuffer, som gør det muligt at finde alle de dimser, som altid bliver væk. Du kan vælge et markant, smukt, diskret eller højtråbende udtryk – indbygningsskabe understøtter din stil og bidrager til følelsen af ro i den hjemlige stemning.

Kig forbi butikken for en snak om de mange spændende muligheder.

Kontakt os allerede i dag

Gennem kontaktformularen her på siden kan du bestille en opmåling, et designforslag og et uforpligtende tilbud på baggrund af vores dialog om mulighederne.

Du er også velkommen til at skrive til os på mb@furesoe-koekken.dk eller ringe på 27 14 73 31, hvis du vil høre mere om vores indbygningsskabe eller andre garderobeelementer. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udover et indbygningsskabe kan vi desuden tilbyde dig et nyt køkkennyt badeværelsebadeværelsesmøblergarderobe og indbyggede skabe efter mål.