Vi afholder kundemøder kl. 08.00 - 20.00 på hverdage. RIng og book en tid.
Butikken er åben mandag - fredag kl. 11.00 - 15.00

Se vores store
Køkkenudvalg

Kontakt os

Design dit eget køkken med køkkenelementer fra Nettoline

Hos Furesø Køkken arbejder vi med kvalitetsprodukter og køkkenelementer fra danske Nettoline, som designes og monteres af os. Vi hjælper dig med at skabe præcis det køkken, du ønsker. Kig forbi vores butik og showroom på Åboulevard i København, og lad os sammen designe dit nye køkken i 3D.

Et køkken er et centralt omdrejningspunkt i ethvert hjem. Design din egen drøm af et køkken med hjælp fra en rigtig køkkenekspert.  Og få tryghed med i købet fra en veletableret jysk fabrik – Nettoline har 30 års garanti mod produktionsfejl på alle skabe, skuffer, elementer og låger.

Hvad enten du bor på Nørrebro, Frederiksberg eller Amager er vi ikke langt væk, og vi har også mange kunder, der kommer fra Gentofte og Hellerup for at få inspiration og konkret hjælp til opsætning af køkken.

Furesø Køkken er din leverandør af Nettoline i København

Vi kan tilbyde dig

 

Et skræddersyet køkken til dig

Drømmer du om et stort og rummeligt samtalekøkken med en køkkenø? Eller har du behov for at få mest muligt funktionalitet ud af få kvadratmeter? Med vores 3D design visualiserer vi dine tanker omkring et nyt køkken, og du får en bedre fornemmelse for, hvordan det kommer til at se ud. Vi stiller vores faglige viden om indretning, produkter og håndværksmæssigt solide løsninger til rådighed i designprocessen og hjælper gerne dig med at tænke aspekter som æstetik, funktionalitet og rummelighed ind i designet.

Køkkenelementer fra nettoline

Vi er specialister i at lave køkkenelementer efter mål, og vi gør det muligt for dig at få præcis det køkken, du drømmer om. Hvad enten du har brug for at få skåret køkkenlåger efter mål eller skabslåger efter mål, klarer vi det på professionel vis. Vi varetager gerne montering af skabslåger eller andet, du bestiller hos, med vores mere end 40 års erfaring med montering af køkkener.

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen i vores butik på Åboulevard 10 i København N. Vi har åben mandag – onsdag fra 10.00 – 18.00, torsdag – fredag kl. 10.00 – 16.00,  og om lørdagen kl. 10.00 – 13.00.

Du kan også give os et kald på telefon 27 14 73 31, og hvis du gerne vil tage kontakt til os uden for vores åbningstid, kan du altid sende os en e-mail på mb@furesoe-koekken.dk.

Udover køkkener og køkkenelementer tilbyder vi desuden nyt badeværelse, badeværelsesmøbler og indbyggede skabe efter mål.

Klar til en snak?
Vi står klar til at tage en uforpligtende snak