Vi afholder kundemøder kl. 08.00 - 20.00 på hverdage. RIng og book en tid.
Butikken er åben mandag - fredag kl. 11.00 - 15.00

Besøg os i butikken
eller kontakt os via formularen nedenunder

kontakt os, så vi får en fin start på et vigtigt samarbejde

Kontakt os via formularen, hvis du er nysgerrig efter mere information eller har opklarende spørgsmål. 

Du er altid velkommen til at bestille en gratis opmåling, booke et møde, eller tag kontakt for at få tegnet en fotorealistisk tegning af dit rum og dit ønskede køkkendesign.

Vi har stor respekt for, hvor stor en beslutning det er for dig som kvalitetsbevidst person at bygge om derhjemme. Det er klart, sådan skal det være. Der er mange overvejelser, og mange beslutninger, der først endeligt kan træffes i samarbejde med en konsulent. Den slags  skal foregå i ro og mag. Tag derfor meget gerne kontakt, så vi kan give dig bedst mulig service.

Du er altid velkommen til at bestille en gratis opmåling hos os, booke et møde, eller få tegnet en fotorealistisk tegning af dit rum og dit ønskede køkkendesign.

Ovenstående er alt sammen uforpligtende ydelser, som vi tilbyder alle vores kunder. Derfor kan der være dage, hvor vi ikke er i butikken i åbningstiden. Det er fordi, vi er ude ved din nabo og måle op.

Vi vil selvfølgelig meget nødig have, at du går forgæves på Åboulevard. Derfor kan du sikre dig bedst mulig service fra vores side ved at booke tid hos en konsulent.

Du er også altid velkommen til at ringe til butikschefen på 27147331. Vel mødt i Furesø Køkken.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du er også velkommen til at
kigge forbi i butikken på Åboulevard 10