benyt en håndværker, der kender produktet
Room service med furesø køkken

Kontakt os

Opsætning af skabe og køkkenmontering i København

Furesø Køkken er din professionelle leverandør af køkkener, badeværelseselementer og specialtilpassede garderobeelementer. Vi tilbyder alt inden for montering og opsætning, og skæve vægge, gulve eller vinkler skræmmer os ikke. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at tilpasse elementerne til den praktiske virkelighed, der kendetegner rummet.

Giv dig selv en full-service oplevelse med Furesø Køkken. Vi har som noget sjældent for køkkenbranchen egne håndværkere ansat. Det betyder, at handler du med os, kan du tilvælge montering af de møbler og køkkenmoduler, vi forhandler. Vi kommer den dag, dit køkken leveres fra fabrikken, og vi kommer i mål uden lange afbrydelser i byggeprojektet hjemme hos dig.

Vi varetager montering og opsætning af nyt køkken, nyt badeværelse og garderobeskabe over hele Sjælland og brofaste øer.

  • Kort byggeperiode
  • Opsætning og montering, der holder det aftalte budget
  • Smukt og robust resultat
  • Lydhøre danske håndværkere, der kender produkterne og kan levere den finish, du forventer
  • Stor tryghed og gennemskuelige processer hele vejen

 

Klar til en snak?
Vi står klar til at tage en uforpligtende snak

Hvilke former for montering og opsætning?

  • Montering af køkken
  • Opsætning af badeværelse
  • Opsætning af skabe
  • Andre former for montering og opsætning i dit hjem

 

Din ekspert i køkkener, badeværelser og garderober

Vi er ikke kun specialiseret i at designe og specialfremstille elementer til dit hjem, men vi har også stor praktisk erfaring med montering. Vi har over 40 års erfaring med montering og opsætning af alt fra unikke køkkener til badeværelser og skabe. Der er ikke den opgave, der er for lille eller for kompliceret til os, og vi har prøvet det meste inden for monteringens verden.
Overlad trygt opgaven til os, så du kan bruge din tid og energi på andre ting. Med vores hjælp får du et perfekt resultat med en flot finish, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje.

Kvalitet og service i højsædet

Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse som kunde hos os. Det gælder både den dialog og sparring, vi har med dig, og det slutresultat vi kommer frem til. Vi tilbyder kun løsninger af høj kvalitet, som du kan have glæde af mange år frem i tiden. Vi går aldrig på kompromis, når det kommer til kvalitet, og det gælder både de produkter, vi fremstiller, og den montering og opsætning, vi tilbyder dig.

Vil du gerne vide mere?

Du er velkommen til at kigge forbi vores butik til en snak eller til at kontakte os per telefon. Du kan ringe til os på telefon 27 14 73 31, og du har også altid mulighed for at sende os en e-mail på mb@furesoe-koekken.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og give dig et bud på, hvordan vi kan få dine indretningsdrømme til at gå i opfyldelse.