Se vores store
Køkkenudvalg

Kontakt os

Montering af skabe og køkkenmontering i København

Skal du have monteret et nyt køkken eller et skab, er der professionel hjælp at hente hos os. Vi garanterer et flot og fuldendt resultat.

Nettoline Åboulevard i København N er din professionelle leverandør af køkkener, badeværelseselementer og specialskårede garderobeelementer. Vi kan tilbyde dig montering og opsætning, og med vores store ekspertise inden for branchen tør vi godt garantere dig et perfekt resultat. Hvad enten du bor tæt på vores butik i områder som Nørrebro, Frederiksberg og Amager eller du bor lidt længere væk i Hellerup eller Glostrup, kører vi gerne hjem til dig og varetager montering og opsætning af køkken, badeværelse og garderobeskabe.

Klar til en snak?
Vi står klar til at tage en uforpligtende snak

Hvilke former for montering og opsætning?

  • Montering af køkken
  • Opsætning af badeværelse
  • Opsætning af skabe
  • Andre former for montering og opsætning i dit hjem

 

Din ekspert i køkkener, badeværelser og garderober

Vi er ikke kun specialiseret i at designe og specialfremstille elementer til dit hjem, men vi har også stor praktisk erfaring med montering. Vi har over 40 års erfaring med montering og opsætning af alt fra unikke køkkener til badeværelser og skabe. Der er ikke den opgave, der er for lille eller for kompliceret til os, og vi har prøvet det meste inden for monteringens verden.
Overlad trygt opgaven til os, så du kan bruge din tid og energi på andre ting. Med vores hjælp får du et perfekt resultat med en flot finish, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje.

Kvalitet og service i højsædet

Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse som kunde hos os. Det gælder både den dialog og sparring, vi har med dig, og det slutresultat vi kommer frem til. Vi tilbyder kun løsninger af høj kvalitet, som du kan have glæde af mange år frem i tiden. Vi går aldrig på kompromis, når det kommer til kvalitet, og det gælder både de produkter, vi fremstiller, og den montering og opsætning, vi tilbyder dig.

Vil du gerne vide mere?

Du er velkommen til at kigge forbi vores butik til en snak eller til at kontakte os per telefon. Du kan ringe til os på telefon 27 14 73 31, og du har også altid mulighed for at sende os en e-mail på mb@furesoe-koekken.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og give dig et bud på, hvordan vi kan få dine indretningsdrømme til at gå i opfyldelse.