Vi afholder kundemøder kl. 08.00 - 20.00 på hverdage. RIng og book en tid.
Butikken er åben mandag - fredag kl. 11.00 - 15.00

Se vores store
udvalg til badeværelser

Kontakt os

Nyt badeværelse? Vi er din specialist i badeværelser i København

Trænger din bolig til et nyt badeværelse? Eller vil du gerne have nye badeværelseselementer? Lad os hjælpe dig med en flot og praktisk løsning.

Hos Furesø Køkken i København N er vi eksperter i badeværelser. Vores butik er placeret tæt på Frederiksberg, Amager og Nørrebro, men også mange kunder fra Hellerup og Gentofte tager turen hen til os. Hvad enten du gerne vil have designet et helt nyt badeværelse, eller du søger enkelte elementer, kan vi tilbyde dig vores professionelle assistance. Med vores 3D design har du mulighed for at visualisere dit nye badeværelse, så du kan se det for dig.

Klar til en snak?
Vi står klar til at tage en uforpligtende snak

Hvad kan vi tilbyde dig til dit badeværelse?

 

Din drøm af et hjem

Drømmer du om et stort lyst badeværelse med karbad og plads til hele familien? Eller drømmer du om at indrette et mindre rum, så det bliver praktisk og let at få plads til at gå i bad og vaske tøj? Lige meget hvilke behov og ønsker du har til dit badeværelse, kan vi tilbyde dig en lækker og funktionel løsning. Vi hjælper dig gerne med at designe og kommer med vores faglige vurdering, når det kommer til æstetik og funktionalitet.

Elementer til perfektion

Mangler du et skab, der kan passe perfekt ind på dit badeværelse? Vi er leveringsdygtige i specialskårede badeværelseselementer og kan levere lige præcis det, du mangler. Vi monterer gerne elementerne hjemme hos dig, men du kan også vælge selv at stå for opsætningen. Fortæl os, hvad du mangler, og så laver vi det til dig. Så er du sikker på, det passer perfekt netop ind i dit badeværelse.

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, hvis du er i nærheden. Vi har hjemme på Åboulevard 10 i København N, og der står altid en kompetent medarbejder klar til at hjælpe dig. Vi har åbent fra mandag til fredag fra klokken 10-18 og om lørdagen fra klokken 10-14. Om søndagen holder vi lukket.

Du kan også ringe til os i vores åbningstid på telefon 27 14 73 31 eller sende os en e-mail på mb@furesoe-koekken.dk. Vi bestræber os på at besvare dig hurtigst muligt, når vi modtager din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig og høre om dine badeværelsesdrømme.

Udover badeværelser tilbyder vi desuden nyt køkken, køkkenmontering og garderobeskabe efter mål.